Loading...
Forside 2018-05-13T10:09:08+00:00

VELKOMMEN

Til info. nye Storkbokser kommer enten i uke 19 eller 20

Her kan du følge med på hvilke produkter som nylig har blitt lagt til i nettbutikken

Sleepy Moon

Schmooks Art Wallsticker

Et av våre mest solgte og anbefalte produkter er wallsticker «Sleepy Moon» laget av den australske designeren Claire Cimbora, som er kvinnen bak merket Schmooks Art. Vi er de eneste i Norge som selger Sleepy Moon og nå kan du også forhåndsbestille wallstickeren i gråtoner. Passer perfekt til både gutt- og jenterom.

Denne wallstickeren lager ikke merker eller drar av maling hvis den skal flyttes på. Det er dessverre noen wallsticker som har for sterkt lim, det trenger du ikke å være redd for med denne. Enkelt å ta av og på. Limet vil bli svakere hvis den blir flyttet for mange ganger, derfor kan det være lurt å planlegge hvor den skal få plass på rommet!

Lilla Margreth

Pedagogiske rutinekort

Vi er de eneste i Norge som har kjøpt inn de fantastiske rutinekortene fra Lilla Margreth. De er laget med omtanke for småbarnsfamilier og bruke bilder til å skape morsomme rutiner med de små. De 150 første som kjøper gavepakker vil få med et unikt rutinekort i boksen. Det gjelder uansett hvilken kategori du velger.

Rutinekortet som følger kan enten være vaske seg, gå på toalettet, kle på seg, fikse håret, spise frokost, rydde eller pusse tennene. Vi ønsker at flere skal oppdage gleden med rutinekort. Vi synes kortene er geniale. Derfor vil vi at flere skal oppdage Lilla Margreth.

Vi håper dere liker de like godt som oss. Send oss gjerne din mening!

Velkommen til vår nettbutikk

Hos oss kan du kjøpe produkter med høy kvalitet, vakre design og med omtanke for de aller minste. Vi har også et unikt konsept der vi setter sammen gavepakker i vår eksklusive gaveboks. Du finner en gavepakkene under hver kategori. Vi har også lagt ved Storkboksen som eget valg under frakt i handlekurven. Vi vil skifte innholdet i gavepakkene over tid for å kunne følge trender og variere i merker.

Gratis frakt & Klarna

Hos oss får du gratis frakt på alle kjøp over kr. 999 eller du kan velge vår eksklusive gaveinnpakning med Storkboksen. Vi har rask levering og sender ut ordren samme dag eller dagen etter. Vi bruker Bring pakkesporing slik at vi og du kan følge med på hvor pakken befinner seg. Vi har Klarna betalingsløsning slik at du kan velge å betale med kredittkort, faktura eller delbetaling. Valget er ditt! ♥

Kategorier

Instragram

Load More

0